Mon amour

Mon amour és una instal·lació-teatre a partir del guió cinematogràfic Hiroshima, mon amour de la Marguerite Duràs.

Mon amour és una proposta que planteja l’espai com un lloc on conviuen dos llenguatges: la instal.lació multimèdia i l’escenificació teatral.

Maria Pons Calvet_Projectes personals_Mon AmourMaria Pons Calvet_Projectes personals_Mon AmourMaria Pons Calvet_Projectes personals_Mon AmourMaria Pons Calvet_Projectes personals_Mon AmourMaria Pons Calvet_Projectes personals_Mon AmourMaria Pons Calvet_Projectes personals_Mon AmourMaria Pons Calvet_Projectes personals_Mon Amour

OBJECTE

La memòria constitueix l´eix temàtic de Mon amour. La història creada per Margarite Duras narra la vida d´una actriu francesa que, en un viatge de treball a Hiroshima, coneix un japonès i s’enamoren. A través de la breu i intensa experiència que comparteixen, visiten el seu passat i s´enfronten a la memòria des de les seves particulars vivències. Ell, Hiroshima (memòria col·lectiva, referent històric) exigeix la necessitat de recordar i Ella, Nevers (memòria individual, lligada a la història personal) reivindica el dret a oblidar. Paral·lelament a la temàtica de la memòria apareixen els temes de la por, l’amor i la supervivència què, en el seu conjunt, constitueixen una narració de gran interès dramàtic que ens permet expressar la nostra opinió i desenvolupar una proposta tan rica en continguts com en l’experimentació en els nous formats artístics.

EQUIP

Creació

Beatriz Liebe i Maria Pons Calvet

Espai

Maria Pons Calvet

Assistents a la realització de l’espai

Victor Peralta i Angela Ribera

Il·luminació

Berenguer Pou

Vestuari

Giulia Grumi

Vídeo-instal·lació

Eloi Ysas

Vídeo-escenificació

Joan Sánchez i Martí Sánchez Fibla

Programació

Martí Sánchez Fibla

Automats

Gerald Kogler, Carlos Narro i Joan Sánchez

Música i so

Paul Christoph Rose

Direcció de la interpretació

Beatriz Liebe

Interpretació

Maria Casellas i Elies Barberà

Manipulació d’ombres

Cristina Robledillo

Traducció

Maria Casellas i Maite Rey

ESTRENA I PRESENTACIÓ

Mon Amour és un projecte subvencionat per l`EADC Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i co-produït per l´Institut del Teatre de Barcelona, l`Espai d`Arts Visuals d`Amposta i el Festival d`Arts Digitals STROBE.

AGRAÏMENTS

Famila Pons Calvet, …

Aquí pots descarregar el DOSSIER

Maria Pons Calvet_Mon Amour_Teatre-instal·lacióMaria Pons Calvet_Mon Amour_Teatre-instal·lacióMaria Pons Calvet_Mon Amour_Teatre-instal·lacióMaria Pons Calvet_Mon Amour_Teatre-instal·lacióMaria Pons Calvet_Mon Amour_Teatre-instal·lacióMaria Pons Calvet_Mon Amour_Teatre-instal·lacióMaria Pons Calvet_Mon Amour_Teatre-instal·lacióMaria Pons Calvet_Mon Amour_Teatre-instal·lacióMaria Pons Calvet_Mon Amour_Teatre-instal·lacióMaria Pons Calvet_Mon Amour_Teatre-instal·lacióMaria Pons Calvet_Mon Amour_Teatre-instal·lacióMaria Pons Calvet_Mon Amour_Teatre-instal·lació