Maria Pons Calvet_Escenografia_Matrioshka

Matrioshka

Disseny de l’espai, la il·luminació i el vestuari i realització de l’escenografia i la utilleria de Matrioshka, un espectacle teatral per a tots els públics de la companyia Suc de Ruc.

 

Maria Pons Calvet_Escenografia_MatrioshkaMaria Pons Calvet_Escenografia_MatrioshkaMaria Pons Calvet_Escenografia_MatrioshkaMaria Pons Calvet_Escenografia_Matrioshka

OBJECTE

L’escenografia de Matrioshka és una escenografia que pren forma a mesura que avança l’obra.

Parteix d’un panell de fons abstracte, similar un collage de Matisse, per acabar convertit en la sala d’una casa.

El públic veu com l’espai es va definint amb la incorporació de diferents elements al panell inicial i a l’espai que hi ha al seu davant.

El panell de fons; obre finestres, crea ombres xineses i s’omple de quadres.

EQUIP

Creació

Cía Suc de Ruc

Direcció

Jordi Príncep

Espai, il·luminació i vestuari

Maria Pons Calvet

Interpretació

Bienve Borràs i Tiffany Guarch

ESTRENA

El 16 de febrer de 2014, al Teatre Municipal de Mora la Nova.

 

 TEXT PROMOCIONAL 

En aquesta obra, la Cia. Suc de Ruc explora les infinites possibilitats del joc i la creativitat dels nens. Hi apareixeran éssers fantàstics, ombres xineses, personatges de contes, desitjos i mil i una situacions.

La tendresa i la màgia de dues nenes ens faran viatjar a través del sorprenent univers de la imaginació, pels seus racons més insòlits i també per llocs compartits.

A partir d’ara tots voldrem obrir la nostra Matrioshka.

Text promocional de la Cía. Suc de Ruc.

  

MariaPonsCalvet_Matrioshka_En procésMariaPonsCalvet_Matrioshka_En procésMariaPonsCalvet_Matrioshka_En procésMariaPonsCalvet_Matrioshka_En procésMariaPonsCalvet_Matrioshka_En procésMariaPonsCalvet_Matrioshka_En procésMariaPonsCalvet_Matrioshka_En procés