Maria Pons Calvet i Daniel Sáez_ZER MONTSIÀ_Taller de Màscares immaterials_01

L’immaterial a les escoles ZER del Montsià

Taller de màscares per a la Diada de la ZER Montsià.

El passat divendres 13 de maig vam realitzar un taller de màscares per als alumnes d’infantil de les escoles que formen part de la ZER Montsià.

 

Maria Pons Calvet i Daniel Sáez_ZER MONTSIÀ_Taller de Màscares immaterials_07Maria Pons Calvet i Daniel Sáez_ZER MONTSIÀ_Taller de Màscares immaterials_05Maria Pons Calvet i Daniel Sáez_ZER MONTSIÀ_Taller de Màscares immaterials_06Maria Pons Calvet i Daniel Sáez_ZER MONTSIÀ_Taller de Màscares immaterials_04Maria Pons Calvet i Daniel Sáez_ZER MONTSIÀ_Taller de Màscares immaterials_03Maria Pons Calvet i Daniel Sáez_ZER MONTSIÀ_Taller de Màscares immaterials_02

Imatges cecides per l’Escola Teresa Subirats i Mestre.

Aquest va ser un dels tallers que es van oferir durant la celebració de la Diada de la ZER Montsià que enguany va acollir l’escola de Mas de Barberans. 

El taller partia d’un dels elements del Patrimoni Cultural Immaterial que alumnes de l’escola havien treballat prèviament durant el curs La llegenda del burro.

A partir d’aquesta llegenda vam proposar als alumnes més petits elaborar una màscara de burro a partir de dues bosses de paper Kraft.

Cada un dels alumnes es va fer la seva màscara, aquí podeu veure algunes imatges.

 

LLOC: Escola Teresa Subirats i Mestre de Mas de Barberans.

DATA: Diada de la Zer Montsià, divendres 13 de maig de 2016.

ALUMNES: infantil (P3-P5)

TALLERISTES: Daniel Sáez i Maria Pons

 

Agraïments a CARTODELTA