Ebri

EBRI, una acció  de Miquel Àngel Marin i Maria Pons Calvet per presentar un dels elements que formen part de l’Inventari de Patrimoni Immaterial Cultural de les Terres de l’Ebre, el vi.

Maria Pons Calvet i Miquel Àngel Marín_EBRI_01 Maria Pons Calvet i Miquel Àngel Marín_EBRI_02 Maria Pons Calvet i Miquel Àngel Marín_EBRI_03 Maria Pons Calvet i Miquel Àngel Marín_EBRI_04 Maria Pons Calvet i Miquel Àngel Marín_EBRI_05 Maria Pons Calvet i Miquel Àngel Marín_EBRI_06 Maria Pons Calvet i Miquel Àngel Marín_EBRI_08 Maria Pons Calvet i Miquel Àngel Marín_EBRI_09 Maria Pons Calvet i Miquel Àngel Marín_EBRI_11

OBJECTE

Aquesta és una acció sobre l’ebrietat.

L’ebrietat dels homes i les dones, la què ens altera les facultats físiques, mentals i emocionals, ja sigui per la ingesta desmesurada de vi o per l’encís d’una passió.

Però també, l’ebrietat de la terra per on passa l’Ebre doncs la gesta d’aquest riu, terra avall, és l’ebrietat de la terra per on passa. Una terra que èbria d’aigua, es manifesta tal com és, singular.

ACCIÓ

L’acció es desenvolupa a partir de l’ús sonor d’objectes i paraules relacionades amb el món del vi: (el) tap de suro, (la) bóta, (el) bot, (l’)embut, (el) bocoi i (la) copa, una sort d’ebrietat poètica.

EQUIP

Creació

Miquel Àngel Marín

Guió

Miquel Àngel Marín

Maria Pons Calvet

Acció

Miquel Àngel Marín

Maria Pons

Vídeo

Films nómades

Fotografíes

Films nómades

Carme Pons

Tècnic de llums i so

Francisco Jaraba

PRESENTACIÓ

Acció inclosa dins la programació d’actes per a la presentació de la web de l‘Inventari de Patrimoni Immaterial Cultural de les Terres de l’Ebre, un projecte de la Direcció General de Cultura Popular del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aula didàctica del Museu de Tortosa.

Dijous 17 de desembre de 2015. A les 20:00h.