Maria Pons Calvet_Acció_5 natures mortes + 1 dispositiu per a conferenciants

5 natures mortes + 1 dispositiu per a conferenciants a LO PATI

El proper dissabte 29 de novembre presentem al Centre d’Art LO PATI l’acció 5 natures mortes + 1 dispositiu per a conferenciants.

Maria Pons Calvet_Acció_5 natures mortes + 1 dispositiu per a conferenciantsMaria Pons Calvet_Acció_5 natures mortes + 1 dispositiu per a conferenciantsMaria Pons Calvet_Acció_5 natures mortes + 1 dispositiu per a conferenciantsMaria Pons Calvet_Acció_5 natures mortes + 1 dispositiu per a conferenciants

Aquesta és la segona acció que presentem en motiu de l’exposició Relat de belles coses falses.

La primera, 5 monòlegs a dos veus més un monòleg mut, la vam presentar durant l’acte d’inauguració de l’exposició a ARTS SANTA MÒNICA, Barcelona.

Tant la primera acció com la que ara presentem, parteixen dels temes proposats a l’exposició i es fonamenten en la mateixa hipòtesis, tota mirada subjectiva sobre un espai és un paisatge.

L’acció es durà a terme a l’interior del Centre d’Art LO PATI, on hi haurà la taula de conferències per a la presentació del catàleg de l’exposició.

Un personatge format a partir de dos cossos i vestit amb dues bates de conserge on, per la part del darrere, es pot llegir el títol de l’exposició Relat de belles coses falses, serà l’encarregat de transformar cinc dels sis dispositius per a conferenciants que hi haurà instal·lats a la taula de conferències en natures mortes.

Cada una de les natures mortes fa referència a un dels apartats de l’exposició:  La pell, Regions espantoses, Jardí, Terres promeses i  Verdolatria.

I totes elles són  Relats de Belles coses falses.

Aquesta acció és una creació de Daniel Sáez i Maria Pons, escrita i interpretada per ells mateixos.