Maria Pons Calvet_Accions_5 monòlegs a dos veus + 1 monòleg mut

5 monòlegs a dos veus + 1 monòleg mut

5 monòlegs a dos veus + 1 monòleg mut és una acció per a la presentació del catàleg Relat de belles coses falses a ART SANTA MÒNICA, Barcelona.

Maria Pons Calvet_Accions_5 monòlegs a dos veus + 1 monòleg mutMaria Pons Calvet_Accions_5 monòlegs a dos veus + 1 monòleg mutMaria Pons Calvet_Accions_5 monòlegs a dos veus + 1 monòleg mutMaria Pons Calvet_Accions_5 monòlegs a dos veus + 1 monòleg mutMaria Pons Calvet_Accions_5 monòlegs a dos veus + 1 monòleg mutMaria Pons Calvet_Accions_5 monòlegs a dos veus + 1 monòleg mutMaria Pons Calvet_Accions_5 monòlegs a dos veus + 1 monòleg mutMaria Pons Calvet_Accions_5 monòlegs a dos veus + 1 monòleg mut
 

OBJECTE

Aquesta acció, creada per a l’ocasió,  es duu a terme a la terrassa d’Arts Santa Mònica, durant l’acte d’inauguració de l’exposició Relat de Belles coses falses.

L’acció que es desenvolupa a l’espai que ocupa la instal·lació 5 paisatges + 1 espai, parteix de la mateixa hipòtesis de treball Tota mirada subjectiva sobre un espai és un paisatge, i consisteix en la lectura d’un monòleg al peu de cada una de les banderoles .

Els monòlegs de cada una de les banderoles de color versen sobre un dels temes de l’exposició: Paisatge 1,La pell. Paisatge 2, Regions espantoses. Paisatge 3, El jardí. Paisatge 4, Terres promeses. Paisatge 5, Verdolatria.

Un personatge, creat a partir de dos cossos i caracteritzat amb dues bates de conserge amb el rètol de l’exposició a la part del darrera , donà veu a aquests monòlegs que recita com si es tractés d’un discurs de cara a la Rambla, però finalment, al arribar a la banderola transparent, emmudeix després de llegir el títol de l’exposició.

EQUIP

Creació

Daniel Sáez i Maria Pons

Interpretació

Daniel Saez i Maria Pons 

PRESENTACIÓ

15 d’octubre de 2014 a Arts Santa Mònic

 

AGRAÏMENTS

A Carme Pons, Miguel Bustos, Asbel Esteve, Luis Díaz i tot l’equip tècnic d’Arts Santa Mònica. 

 

Aquí pots accedir als texts de l’acció escrits per Daniel Sáez i Maria Pons per a l’ocasió.